torstai 18. heinäkuuta 2013

joisin viskin ja

väsynyt päivä ja vaikea ilta. viime yö meni levottomien unien ja jatkuvan heräilyn parissa, aamu kierien sängyssä omien ajatusten vankina. onneksi lokki laittoi viestiä ja ehdotti treffejä keskustassa, tehtiin pieniä arkiostoksia ja naurettiin joka suunnasta tulevalle sateelle.

huomenna on syntymäpäiväni, täytän kaksikymmentäkaksi vuotta. (hassua, ihan äskenhän minä olin yhdeksäntoista.) tänne tulee lokki, heli, yliopistopojat ja marjan ex-tyttöystävä-nykyinen-yhteinen-ystävä, pitäisi vielä siivota ja tiskata ja pyykätä ja huoh, onko pakko jos ei jaksa? haaveilen sängystä ja huomenna pitkään nukkumisesta, en jaksaisi tätä spontaania itseinhoryöppyä joka muutama tunti sitten iski. pitkästä aikaa kuulen peruskoulun kiusaajien äänet, äidin huudot siitä kuinka homoseksuaalisuus pilaa elämäni, entisten tyttöystävien torjuvat sanat ja kaiken kaiken kaiken hiljaa hiljaa olkaa hiljaa jättäkää mut rauhaan jonka haluaisin vain unohtaa.

kaupungilla ostin marjalle ison siili-pehmolelun ja kortin, "syntymäpäivänä ei ehkä ole yleinen käytäntö antaa muille lahjoja, mutta jos totta puhutaan ni ellei sua olis ollut ni tuskin ylipäätään olisin täällä juhlimassa tänään", pitää huomenna muistaa salakuljettaa se hänen huoneeseensa.

itkettää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

(humalaiset sanat ovat selväpäisiä ajatuksia)