sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

go on

kaksi kovin huoletonta päivää takana. en ole saanut oikeastaan mitään järkevää aikaiseksi ja tietenkin joka päivään mahtuu ahdistusta ja kiukunpuuskia, mutta enimmäkseen on ollut kukkaseppeleitä, jäätelötuutteja, laiskaa siivoamista ja uuteen puhelimeen totuttelemista. (eikä saa unohtaa juoksukenkiä, viikon aikana olen juossut koiran kanssa kolmekymmentäkuusi kilometriä.) yritän pitää vaa'an hyllyn alla piilossa - vaihtelevin tuloksin, mutta yritänpähän silti.

laitoin tänään sähköpostia minun osaltani vähän laiminlyödylle ystävälle, toivon kovasti että yhteydenottomme jatkuisi säännöllisempänä kuin mitä se on ollut viimeisen vuoden. muistan kun vuosikausia (viisi? herraisä, miten siitä on niin kauan) sitten näimme ensimmäistä kertaa, esitin niin hurjan itsevarmaa vaikka oikeasti olin aivan mitä jos ne ei pidä musta mitä jos oon liian sitä tai liian vähän tätä apua apua apua kauhuissani.

uudet mielialalääkkeeni tuntuvat toimivan, ensimmäistä kertaa miesmuistiin tuntuu kuin olisin saanut pääni nostettua sumusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

(humalaiset sanat ovat selväpäisiä ajatuksia)