maanantai 13. toukokuuta 2013

uudenvuodenaattoyönä

mitäpä jos sä pelkäät turhaan
ja elämä tapahtuu sinä aikana

tänään heräsin viideltä enkä enää saanut unta vaikka kaikkialle sattui väsymyksestä. puin päälle siniset sukkahousut ja punaisen paidan ja lähdin pääsykokeisiin, korkokengät kopisivat pitkästä aikaa koulunkin käytävillä. yritin yritin yritin niin kovaa kun pystyin, haastattelu ja essee meni hyvin mutta luova esitelmä huonosti, ja taisin onnistua saamaan psykologin uskomaan minua kun kirkkain silmin vastasin sekä fyysisen että psyykkisen terveyteni olevan erinomainen. haluaisin kovasti kouluun joka minua kiinnostaa, olen niin kyllästynyt tunkkaiseen yliopistoon ja ikuisiin teorialuentoihin. tänään taputin lehmää ja hymyilin.

marja lähtee torstaina etelä-amerikkaan ja palaa vasta kolmen vai oliko se neljän viikon päästä. en tiedä, miten selviän.

(olen kuunnellut viime päivinä paljon samuli putroa, yritän karistaa ajatukset eksästä pois mielestäni ja vain nauttia soinnuista. inhoan sitä, kuinka vahvasti assosioin tietyn musiikin tiettyihin vaiheisiin elämässäni.)

4 kommenttia:

  1. harrastan ihan samaa. ikävimmillään jotkut artistit ja bändit saa hetkeksi jäädä kokonaan, tulee liikaa sillä hetkelle kipeitä muistoja mieleen. samuli putro on ihana.

    jaksamisia ja haleja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. minulla oli viime kesän, eli ensimmäiset kolme kuukautta eron jälkeen, sellaisia etten pystynyt kuuntelemaan yhtään mitään musiikkia. nyt, päivälleen vuosi sen jälkeen kun hän sanoi että kaikki ei ole hyvin, on "pahan" musiikin listalla enää samuli putro, cmx, bruno mars ja muutama yksittäinen kappale.

      Poista
  2. minäkin olen menettänyt monet kauniit laulut, sillä niistä tulee liikaa mieleen muistoja, jotka haluaisin unohtaa. se on sääli.

    hali, toivottavasti pääset kouluun <3 muista kuitenkin pitää huoli itsestäsi, joohan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on niin sääli, koska musiikilla ei saisi ikinä olla huonoa vaikutusta. :c

      toivottavasti, kiitos ♥

      Poista

(humalaiset sanat ovat selväpäisiä ajatuksia)