lauantai 22. kesäkuuta 2013

ruin our friendship

pieniä valheita ja suuria salaisuuksia ("no eikä ihan oikeesti, oon aika varma että puolet maailmasta tietää. mutta tietenkin pysyn hiljaa kunnes asia ratkeaa."), alkoholia ja taas lisää alkoholia, kukkaruukuissa palavia pipoja ja vihreiden kissojen päälle kiinaksi kirjoittamista. vesipyssysotaa keskellä olohuonetta ja hyväähuonoa musiikkia.

(ihan hetken aikaa iltani oli mennä pilalle, muut tytöt kauniissa mekoissa ja napakorut vilkkuen ja minä meikittömänä vaaleanpunaisissa tennareissa ja minni hiiri -teepaidassa, oli niin ruma ja muhkurainen olo heidän vieressään että olin alkaa itkeä keskellä hervannan autiota keskustaa. onneksi on heli ja tanssilattia, niistä suurin osa hyvistä illoistani muutenkin koostuu. pelkään loukanneeni häntä kun sanoin häntä kirahviksi (vitun horopää saatana hasta paska ja kirahvi on se jolla pelkään satuttaneeni), toivon että en - oikeasti hän on pieni sopulityttö, ja todennäköisesti ainoa syy miksi jaksan nykyään hymyillä.)

kehtaan väittää, että juhannus oli elämäni paras.

(koulu alkaa vasta seitsemän viikon päästä, ja haaveilen nyt jo jatko-opinnoista lontoossa tai edinburghissa. rakastuin silloin vuosia sitten kumpaankin kaupunkiin ensisilmäyksellä ja yhtäkkiä huomasin tuntevani tube-kartan paremmin kuin helsingin metron, ja haaveilut kesäilloista suomenlinnassa muuttuivat arthur's seatin huipulle kiipeämiseen. siitä on yli vuosi kun viimeeksi olin kummassakaan kaupungissa, ja sormeni syyhyävät päästä selaamaan lentoja.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

(humalaiset sanat ovat selväpäisiä ajatuksia)