keskiviikko 6. marraskuuta 2013

ever dream

kuorotyttö välittää terveiset, että minua oltiin kokouksessa kehuttu hyväksi ja aikaansaavaksi. naurahdan ääneen lukiessani viestin; minä, aikaansaava? olo on kaikkea muuta kuin tehokas, jokaisen tehtävän suorittaminen on itkunsekaisen pakotuksen takana, haluan vain nukkua joululomaan asti. mutta ei, en saa, ei vielä. kirjoitan sähköpostin toisensa jälkeen, käyn laulutunneilla ja kuoroharjoituksissa, lenkitän koiraa, siivoan ja tiskaan ja pyykkään, autan luokkalaisia ruotsin kielen läksyissä, teen powerpoint-esitelmiä, editoin mainosvideota, opiskelen ruukkukasveja, kirjoitan puhtaaksi muistiinpanoja lannoituksesta ja kalkituksesta ja avomaan talvisuojista ja hallan torjunnasta ja ja ja ja. pelkään että jokin sisälläni napsahtaa, että jokainen uusi velvollisuus on olki joka katkaisee kamelin selän. mutta silti väännän kasvoni väkisin hymyyn, en osaa sanoa ei vaan sanon joo tietty voin vaikka haluan vain lyyhistyä sänkyyn.

(kieltäydyn leivästä, kieltäydyn pastasta, kieltäydyn keksistä, kieltäydyn kieltäydyn kieltäydyn. syön palan marjan tekemää pizzaa mutta vain koska se oli iltakuudelta aamupalani, lasken mehutiivisteen sokereita ja grammoja eilisestä. en uskalla kertoa kenellekään että olen taas vajoamassa, en halua painaa muiden harteita minun ongelmillani.)

(tarvitsisin halausta.)

7 kommenttia:

  1. Käykö virtuaalihalaus pienestä lohdutuksesta?<3
    Itselläni tuntuu töiden aikana, että en jaksa, en vain millään jaksa. Sitten tulee muutama päivä, kun ei ole töitä. Silloin sitä vasta vajoaakin... Kun mitenkään päin ei ole hyvä, niin miten pitäisi olla? Toivottavasti et luhistu kaiken tekemisen alle. Koeta jaksaa ja pitää huolta edes vitamiinien saannista, sekin auttaa vähän.
    Kovin usein tekee mieli sanoa sinulle jotain, mutta en ikinä löydä sanoja.. Nyt löysin, jotain. Olet mielessäni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se näiden typerien ongelmien ongelma (no heh heh) on, että riippumatta mitä tapahtuu niin löytää aina sen huonon puolen, joka patistaa sänkyyn itkemään.

      kiitos kauniista sanoista. ♥

      Poista
  2. Jos olet lauantaina Metsoon johtavien portaiden juurella 14.45-14.55 välisenä aikana, saat lämpimän ja aidon halauksen. Pysähdyn matkallani siihen kymmeneksi minuutiksi ja odotan. Minulla on vaaleanpunainen lasten sateenvarjo (satoi tai paistoi) ja jalassa mustat maiharit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. on ihan siinä ja siinä että ehdinkö puolenpäivän menojen jälkeen, mutta teen parhaani. olet kultainen joka tapauksessa. ♥

      Poista
    2. ja niin, jos ehdin - minulla on vaalea tukka ja punainen takki.

      Poista

(humalaiset sanat ovat selväpäisiä ajatuksia)