perjantai 13. maaliskuuta 2015

i see the way

Juoksen, ristiviittaan eri oppikirjojen välillä, konsultoin Appelsiinia vaimoineen, piirrän, etsin inspiraatiota Pinterestistä, piirrän lisää, harjoittelen kuorolauluja, meditoin, menen nukkumaan. Uusi päivä: toista sama.

Tuntuu kuin elämässäni ei tällä hetkellä olisi kamalan paljon muuta kuin koulua, juoksua ja kuoroa, mutta ei se mitään - usean kuukauden writer's designer's blockin jälkeen pihasuunnitelmat alkavat sujua toden teolla, lenkillä pääsee ulos aurinkoon eikä tarvitse ajatella yhtään mitään paitsi omaa hengitystä, meditoidessakaan ei keskitytä mihinkään vaan vain ollaan, ja kuorossa saan säännöllisesti laulaa ja nauraa ja täyttää viikon sosiaalisuuskiintiön. Näin on hyvä olla. Jos Heli vihdoin parantuisi kevätflunssastaan ja uskaltaisin tartuntakammoltani vihdoin nähdä häntäkin taas, saattaisin jopa sanoa että näin on aika täydellistä.

...Mutta vähän minua kyllä kauhistuttaa kuun vaihteessa alkava työssäoppimisjakso. Pääsin taimistoon reilun parinkymmenen kilometrin päähän, ja siinähän se sisäinen ristiriita onkin: taimisto on juuri se paikka jossa haluaisin alkaa rakentaa uraa, mutta se on niin pitkän matkan päässä ja niin raskasta työtä etten ole varma olenko oikeasti siihen henkisesti vielä valmis. Jos minulla olisi auto niin ei olisi läheskään yhtä paha, muttakun olen bussien armoilla: viideltä herätys, varttia vaille kuudelta lähtee bussi keskustaan, puoli seitsemältä lähtee pitkänmatkanbussi taimistolle, puoli kahdeksalta alkaa työvuoro, työvuoro päättyy neljältä, ja paluumatkan bussirumban jälkeen olen kotona vähän ennen kuutta. Kolmentoista tunnin päivät eivät kuulosta mukavilta, etenkin kun niiden ympärille pitäsi mahduttaa juoksulenkit, kuoron kevätkonsertteihin valmistautuminen ja sosiaalielämä. Ei se ole kuin kahdeksan viikkoa, mutta silti - kahdeksaan viikkoon voi mahtua aika monta unetonta yötä, itkuista aamua ja paniikkikohtauksentäytteistä lounastaukoa. En häpeä myöntää, kuinka paljon minua pelottaa.

5 kommenttia:

  1. Toi matka kuulostaa brutaalilta :o Tai eihän 20km nyt paljon ole, mutta kun joutuu veivaamaan busseilla niin huhhuh. Pystytkö saamaan autoa lainaksi edes osaksi aikaa työssäoppimista, tai jotain kimppakyytiä sopia jonkun kanssa? Jos se duuni on tarpeeksi antoisaa, eikä kuormita sua liikaa niin silloin sä pystyt vetää ton kasi viikkoa tota kuolematta henkisesti joka päivä :D Pistetään peukut pystyyn (y)

    Ootko muuten ollu "Enkelikiharan" kanssa yhteyksissä?

    -H

    heh olipa kannustava kommentti xD sori

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, jos duuni ei ookaan niin kivaa ku kuvittelen ni on todellaki brutaalit pari kuukautta edessä... D: En ainakaan tälleen kylmiltään keksi että kuka mun kanssa vois kyyteillä, ehkä kysyn joltain niiltä työntekijöiltä siellä kun aloitan.

      Ja joo, oon! Kävin itse asiassa just pari päivää sitte sen kanssa seikkailemassa Pyynikillä, kummallakin omat piskit mukana.

      Poista
    2. Törmäsin yhteen toiseen uusista ryhmäläisistä hetki sitten ja se kerto et dkt ei oo jatkunu ku toinen ohjaaja on saikulla :c Aika huonoa tuuria! Päiväsairaalakin on taolla, mutta saamani kirjeen mukaan se on kaupungin säästötoimien syytä.

      Mäki oon seikkaillu pyynikillä kaverin kanssa ja parin koiran^^

      -H

      Poista
    3. Ryhmän lopettamisesta tiesinkin, mutta oho jos päiväsairaalakin O.o Onneks ei sentään kaikki pväsairaalat, kolmonen ainakin pyörii.

      Huvittaako joskus tulla meidän kanssa? Lisää mut vaikka FB:ssa tms jos huvittaa, saattais kommunikointi muuttua helpommaks :D

      Poista
    4. Mäpä lisään! Laitoin sulle muuten kerran siellä viestiäkin, kun bongasin sun kaksoisolennon :'D

      Poista

(humalaiset sanat ovat selväpäisiä ajatuksia)