perjantai 26. huhtikuuta 2013

summer night city

vappu on aina ollut lempijuhlani, ja nyt näyttää siltä että olen tiistainkin yksin kotona (itkemässä) kissojen kanssa. kaikki suunnitelmat kariutuivat, ystävät  ("ystävät"?) täällä tampereella eivät edes vaivaudu vastaamaan kun laitan heille viestiä, sitten kaverin toiselta paikkakunnalta piti tulla tänne mutta hänelle tulikin vastaan budjetillinen ongelma niin sekin lässähti. haluaisin lähteä kaupungille yksinäisyydestä huolimatta, mutta en kestä ajatusta siitä että lähtisin taas jo alkuillasta kotiin koska kaikilla muilla on hauskaa ja minulla ei ole ketään kelle hymyillä.

(onneksi tänään on marja ja hänen täällä yötä oleva serkkunsa, pidettiin kolmen hengen minibileet sipsien (läski) ja jäätelön (läski) ja television kanssa, ompelukoneeni surisi vieressä ja ismon tilanne oli traaginen.)

pitäisi siivota, pitäisi maksaa laskuja, pitäisi ommella haalarimerkkejä, pitäisi poistaa meikit silmistä ja pitäisi vastustaa äkillistä halua viiltää. oksettaa.

4 kommenttia:

  1. (miuta harmittaa se vappu myös tosi paljon :< tuun joskus toiste kun rahajutut ei kaadu niskaan, pidetään oma myöhäisvappu ja tanssitaan kaikki murheet pois?)

    tiedän ettei tällä oikeastaan oo mitään vaikutusta, eikä mikään mitä mie sanon, riitä sen kummemmin ravistelemaan siun omaa käsitystä itsestäsi, mutta sanon kumminkin: et oo läski. (ja vaikka olisitkin (mutta et ole!), niin ei sekään kyllä mitään haittaisi. ei paino ole ihmisarvon mittari ja tiedät sen itsekin, etkö tiedäkin?) sie oot kaunis ja fiksu, siun vartalossa ei oo mitään vikaa, ja sie oot ihan liian arvokas ja hieno tyttö rikkiviilleltäväksi. toivottavasti pysyt vahvana etkä satuta itseäsi. oot tärkeä, miulle ja aika monelle muullekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no, näitä sattuu kaikille aina välillä, ei se mitään. pidetään ihmeessä omat bileet joskus. serpentiiniä ja pommacia (koska sima on pahaa) ja paljon glitteriä!

      kyllä mä jollain tasolla tiedän että olen ihan ok:n näköinen, ja jokainen positiivinen sana auttaa vaikka kuinka olisi toivoton olo, mutta äh. en tiedä. paino on täysin yhdentekevä asia kun katson muita, he ovat kauniita ja upeita ihmisiä koosta riippumatta, mutta asetan itselleni liian korkeat vaatimukset. ihan niinku mä olisin joku vitun maailman napa, ainoa poikkeus sääntöön. huoh. :/

      oot paras. ♥

      Poista
  2. Kiitos kun infosit, liitynkin heti lukijaksi!:)

    Ps. olet todella kaukana läskistä!

    VastaaPoista

(humalaiset sanat ovat selväpäisiä ajatuksia)