sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

coming out

if you stop looking for the right person and concentrate on becoming the right person, the right person will find you.

joo eipä vittu kauheasti lohduta.

(joskus minä sain helposti kaksikin ihmistä illassa, muistan kun kerran kaulassani oli aamulla jälkiä sekä pojalta että sen siskolta. ehkä pitäisi henkisesti vajota pari vuotta takaperin, kai minä vielä jossain syvällä sisässä muistan kuinka flirttaillaan? raiskausyrityksen jälkeen olen pelännyt niin kamalasti uusia ihmisiä, en ole uskaltanut puhua kenellekään, saati sitten tehdä aloitteita.)


4 kommenttia:

  1. Tiedän tunteen. Halauksia. Et tule jäämään yksin.

    VastaaPoista
  2. äh :'( voitais perustaa joku forever alone -kerho...
    mutta hei, et sie tuu jäämään yksin. sie oot sellanen tyttö, että siulla pitäis kaiken järjen mukaan olla kosiskelijoita jonoksi asti. ja joo, ei tää tietenkään lohduta nyt, mutta kyllä se oikee ihminen vielä tulee vastaan. se että on ollut huonoja kokemuksia ihmissuhteista, ei tarkoita että kaikki jatkuis tulevaisuudessa automaattisesti sillä samalla kaavalla. siulla on ollut vaan huonoa tuuria, eikä se voi kenenkään kohdalla jatkua loputtomiin :( halaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. forever alone ry, isoja korviksia ja itsesääliä. this should be a thing.

      mut joo, kyllä mä jaksan vielä uskoa että löydän jonkun joka ei ole kusipää ja/tai hetero ja/tai varattu, en vaan malttaisi odottaa vaikka tiiän että eka pitäis korjata itteni. :c

      Poista

(humalaiset sanat ovat selväpäisiä ajatuksia)