tiistai 11. maaliskuuta 2014

totoro, totoro

Hassua miten jotkut asiat syöpyvät ikuisuudeksi muistiin: Pokémonin ensimmäisen tuotantokauden tunnari, toisen asteen yhtälö, lukioaikaisen tyttöystävän syntymäpäivä. (Mietin aamulla ikuisuuden, että miksi maaliskuun yhdestoista kuulostaa niin kamalan tutulta päivältä, piti tarkistaa Googlesta että eihän tänään ole mikään kansallinen juhlapäivä.) Pystyn varmasti vielä eläkeläisenä sekunnin varoitusajalla alkaa laulaa ala-asteaikaisia hyppynaruriimejä.

Perjantaina on kesäkukkien tunnistustentti, en millään haluaisi lukea. Lintsasin tänään kuoroharkatkin, en sietänyt ajatusta että pitäisi katsoa lauantai-iltana minua kuin lihakimpaletta kohdellutta Kuoropoikaa silmiin.

(Ihan oikeasti, miten Kuoropoika käyttäytyi baarissa sillä tavalla? Ainahan hän on tehnyt selväksi että olen hänen mielestään hyvännäköinen, mutta ei hän ole ikinä, ikinä ennen kohdellut minua noin. Veti vyötäröstä aivan kiinni itseensä, käpälöi ja läpsi takapuoltani, yritti jatkuvasti suudella... Onneksi sain lopulta Sinin ja muut tulemaan kirjaimellisesti meidän väliin kun toinen yritti liian lähelle.)

4 kommenttia:

  1. ihmeellistä käytöstä kuoropojalta! ymmärrän hyvin miksi skippasit kuoroharjoitukset :<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, en tajua mitä sen päässä liikkui, seksuaalinen ahdistelu on seksuaalista ahdistelua vaikka olisi tuntenut toisen kuinka kauan. Olisi kyllä pitänyt mennä harkkoihin, välttämiskäyttäytyminen on yks tärkeimmistä asioista mitä mä yritän terapiassa hoitaa, mutta silti hyi.

      Poista
  2. Anteeksi, mutta voisiko suhun päästä tutustumaan jotain kautta..? Vaikutat aivan tutustumisen arvoiselta ihmiseltä. Nimim. Blogiasi lukenut lähes alusta asti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui! No, miksei, minulla on tämän blogin sähköposti jonne voi laittaa mailia, pikkusievyys@gmail.com :3

      Poista

(humalaiset sanat ovat selväpäisiä ajatuksia)