keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

who let the

Olen neljätoista tuntia vuorokaudesta ulkona, lappu lapun perään bussipysäkeille roskakatoksiin katuvaloihin ilmoitustauluille ohikulkijoille, grillaan kertakäyttögrilleillä kilokaupalla makkaraa näköhavaintopaikoilla, soitan paikallisiin löytökoirapaikkoihin ja rescuekoirayhdistyksiin ja etsijäkoiraliittoon ja kävelen jalkani sohjoksi. En saa unta ja silloin kun saan niin näen painajaisia, soitan terapeutille itkien musta tuntuu kuin mä olisin ansainnut tän olemalla ihmisenä niin epäonnistunut mutta miks mun koira ei mun koira oo mitään tehnyt ja nyt se on yksin ja peloissaan ja mä ansaitsen kuolla ja Lokille pyytäen autokyytiä jotta saan haettua koiraloukun lainaan. Terapian viikkokortit täyttyvät nollista ja viitosista enkä tiedä miten tulen selviämään tästä.

6 kommenttia:

  1. Tollainen tilanne olisi voinut tulla ihan kenelle vain vastaan (toisin sanoen sä et ole niin erityinen että universumi rankaisis juuri vain sinua heh näin rumasti sanottuna). Älä piiskaa itseäsi, yksinkertaisesti tilanne on aivan hirveä mutta se oli onnettomuus/vahinko eikä sillä ole suoranaisesti syypäätä. Sä teet selkeästi kaikkesi ja vielä vähän enemmän löytääksesi koiran ja se riittää, sun ei tarvitse olla mikään yli-ihminen. Jaksamisia, toivon sydämeni pohjasta että koira löytyy pian ehjänä. - Nega

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, karut totuudet ovat välillä ihan virkistäviä. Yritän keskittää energiani kaikkeni tekemiseen että pikkuinen löytyisi sen sijaan että keskittäisin energian itsetuhoisuuteen, mutta voit varmaan vaan kuvitella miten helppoa se on. On onneks näköhavaintoja aika paljon, laitetaan tänään loukku sille alueelle missä se on tod näk vikat kaks yötä viettänyt, ni on jopa oikea mahdollisuus että se löytyy. Mut joo, kiitos kauniista sanoista. Nähdään tiistaina, toivottavasti olis silloin parempia uutisia.

      Poista
  2. Voi kumpa pikkuinen(onko hän edes pikkuinen, en tiedä?) löytyisi, myötäkärsin täällä toisena koiran omistajana niin kovasti. Voimia, jokanen koiranomistaja on tehnyt saman mokan, esim. itseni kohdalla koira vaan ei sännännyt muutamaa kymmentä metriä kauemmas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löytyihän se, vaikka äskeisessä merkinnässä kerroin tarinan vähemmän onnellisesta lopusta. Kiitos.

      Poista
  3. Onko pikkunen lyötynyt jo? Tai ees näköhävaintoja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löytyi, mutta sitä ei kamalasti iloa ollut kun olin niin allerginen että piti antaa pois.

      Poista

(humalaiset sanat ovat selväpäisiä ajatuksia)